top of page
Sök
houseofblackbird3

Upptäck fördelarna med kosttillskott. Starta din resa till en bättre hälsa du också.

Jag började med kosttillskott för mer än 4 år sedan då jag kände att jag behövde något som hjälpte mig att få bättre kvalitet på hud, hår och naglar. En väninna på Facebook tipsade om Premium kapslar från Juice Plus+. Kapslarna finns med bär, frukt, grönsaker och omega+. Experter rekommenderar 5 portioner frukt och grönsaker om dagen men det är inte helt lätt att hinna med alla dagar. Flera studier visar att fytonäringsämnen, vitaminer och mineraler som finns i frukt och grönsaker är viktiga för hälsan och förhindrar oxidativ stress hos våra celler.


Juice Plus+ har utvecklat så att de ingredienser som framställs är av högsta möjliga kvalitet och på så sätt är jag trygg i att jag får de allra bästa delarna av 30 olika sorters frukt, bär och grönsaker. Mycket riktigt fick jag betydligt bättre kvalitet på hud, hår och naglar men inte bara det utan med produkterna har jag fått mer ork, energi och kraft att klara av min vardag.


Jag började även komplettera med Juice Plus+ andra produkter såsom Complete shakes, Control med glukamanna, Complete protein barer, Uplift som ger mer energi under dagen och Complete grönsakssoppa. Jag har aldrig varit en frukostmänniska utan ätit först på morgonrasten på arbetet runt 9-10 tiden. Med de olika shakerna som jag smaksätter efter vad jag har hemma i form av frukt, bär och grönsaker eller ibland även med kaffe tillsammans med mandelmjölk får jag en bättre start på dagen. Mitt småätande har minskat och så även sötsuget.


För mig är det viktigt att produkterna är glutenfria, laktosfria, veganska och GMO-fria då jag har celiaki (glutenintolerant) och även laktosintolerant. Jag har märkt att jag mår bättre när jag äter mer vegetariskt så föredrar det för det mesta. Jag har inte blivit helt vegetarisk eller vegansk i min kost utan äter fortsatt kött, fisk och fågel ibland.


Är du intresserad av Juice Plus+ kosttillskott och börja din resa till bättre hälsa? Skicka mig ett mail eller DM så berättar jag gärna mer och hjälper dig även med beställning så du får hem det till dig utan massa spring i affärer.



3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page